2 Ekim 2020 Cuma

Broome Görülecek Yerler

Broome Timsah Parkı

Broome Timsah Parkı

Broome Crocodile Park'ta 1.500'den fazla tuzlu su (nehir ağzı) timsahı ve daha az korkutucu tatlı su çeşitlerinin çoğu var. Parkta ayrıca bir dizi Güney Amerika caimanı ve Amerika Birleşik Devletleri'nden sırıtan timsahlar da var. Kurutma döneminde beslenme saati 15:00, Islak dönemde 16: 30'dur.

Willie Creek İnci Çiftliği

Broome'un 38 km (23½ mil) kuzeyindeki Willie Creek İnci Çiftliği'nde canlı bir istiridye ekimi ve deniz çiftliğine tekne yolculuğu dahil olmak üzere kültürlü incecilik işleminin gösterilerini izleyebilirsiniz. Çiftliğe kendiniz gidin (önce rezervasyon yaptırmanız gerekir ve bir 4WD önerilir) veya şehirden kalkan dört saatlik bir tur otobüsüne katılın. Ayrıca mülkteyken manzaralı bir helikopter yolculuğu yapma seçeneği de var.

Malcolm Douglas Wilderness Vahşi Yaşam Parkı

Malcolm Douglas Wilderness Vahşi Yaşam Parkı

Dev bir timsahın çenesinden girilen bu devasa park, çeşitli habitatlarda Kimberley'in yerli türlerini ortaya çıkarmak için açılıyor. Dingolara, uçan tilkilere, havlayan baykuşlara, çeşitli kanguru türlerine ve elbette yüzlerce timsaha karşı ender görülen batı tüyleri ve bilbiler vardır. Önemli bir üreme programının parçası olan nesli tükenmekte olan türleri barındıran gece sığınağını kaçırmayın. Girişteki kopya timsahına dikkat edin - birçok insan onun gerçeğe yakın görünümüyle kandırılmış ve korkmuş durumda. Her gün saat 3'te meşhur timsah yemini kaçırmayın.

Cultured Pearling Monument

Kültürlü İnci Anıtı'nın gerçek boyutlu bronz heykelleri Çin Mahallesi'nin yakınındadır. Anıt, şehrin gelişimi ve tarihi ile iç içe geçmiş, kültürlü inci endüstrisinin üç öncüsünü tasvir ediyor.

Red Sun Camels

Cable Beach'te her gün sabah ve gün batımı gezintileri mevcuttur. Sabah yolculuğu 40 dakika sürer ve 60 A $ tutarındadır; ön ayarlı yolculuk 30 dakika sürer ve maliyeti 40 A $ 'dır; gün batımı yolculuğu bir saat sürer ve 85A $ tutarındadır.