10 Temmuz 2020 Cuma

Damnoen Saduak ve Cha-am,Tayland

Damnoen Saduak

Damnoen Saduak

Her türlü çiğ ve hazır yiyecek satan bu hareketli pazarın görüntüsü o kadar uyandırıcı ki bir reklam ajansı favorisi haline geldi. Pazar turistik hissedebilse de, burayı ziyaret etmek bir Tayland geleneğini deneyimlemek için unutulmaz bir yoldur.

Damnoen Saduak Yüzen Pazarı

Renkli bir ürün pazarı ve satıcılar tarafından küçük teknelerde satılan diğer gıdalar olan Damnoen Saduak, Tayland turizminin bir simgesidir. Genellikle ziyaretçilerle istila edilen pazar, bir Disney World sergisine benziyor ve sadece Tayland'ın bu kanallı köşesinin otantik ticari hayatına benziyor. Öte yandan, teatral bir yapım gibi görünse de, bu, solmakta olan bir Tayland geleneğine ve şehriye çorbası, deniz ürünleri yemekleri, ızgara etler, mango dondurması, hindistancevizi krepleri de dahil olmak üzere bazı yiyeceklere tanık olmak için birkaç fırsattan biridir. ve kızarmış muz - oldukça lezzetli. Pazarın keyfini çıkarmanın en iyi yolu bir tekne kiralamak ve erkenden gelmektir. Gün ilerledikçe ve daha fazla tur grubu geldikçe bölge daha da kalabalıklaşıyor.

Cha-am

Cha-am

En pitoresk sahil kasabası olmayabilir, ancak Cha-am otantik bir Tay tarzı plaj deneyimi sunuyor. Cha-am Plajı'nın kuzey ucundaki iskele, bu küçük sakin kasabanın merkezidir. Ana caddesi Ruamchit Beach Road, bir tarafında ağaçlarla kaplı bir sahil şeridi ve diğer tarafında restoranlar, barlar, misafirhaneler ve otellerden geçer. Taze deniz ürünleri, B25 civarında kalamar, kalamar, karides ve küçük yengeç tepsileri satan tezgahların bulunduğu bu yol boyunca küçük kafelerde mevcuttur. Cha-am uykulu cazibesini korur ve huzur ve sessizlik arayanlar nişlerini burada bulabilirler.

Cha-am Plajı

Cha-am'un geniş şehir plajında, Bangkok ailelerinin gün boyu yemek için şemsiye kaplı masalarda toplandığını, taze meyve ve deniz ürünleri ve gezgin satıcıların soğuk biralarını topladıklarını görebilirsiniz. Plajın kumu yine de oldukça karanlık ve kirli. Çoğu ziyaretçi, kumun daha güzel ve suyun yüzmek için daha iyi olduğu her şey dahil tatil yerlerinden birine gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder