24 Nisan 2020 Cuma

Tokyo da 4 Özel Yer

Tokyo Radyo Kaikan

Tokyo Radyo Kaikan

Mini casus kameralar, sersemletici silah olarak gizlenmiş cep telefonları, manga çizgi romanları, yetişkin oyuncakları, aletler ve garip hobi malzemeleri satan çeşitli bağımsız satıcıların bulunduğu sekiz kat burada satılıyor. En üst kattan göz atmaya başlayın ve aşağı inin. Caddenin karşısında da iki ek var.

Roots Shakuhachi: The Bamboo Way, Tokyo

Bir zamanlar gezici Budist rahipler tarafından taşınan uzun bir bambu flüt olan shakuhachi, Japonya'nın en akıl almaz dinlendirici müzik aletlerinden biridir. Japonya'nın zarif sadeliğin geleneksel estetiğinin bir kanıtıdır. Roots Shakuhachi'de müşteriler kendi shakuhachi'lerini yapabilirler. Bütçe shakuhachi yapmak için bir saat 3.000 ve 30 dakika ¥ ve nasıl oynanacağının temellerini öğrenmek için biraz daha zaman. Mağazanın yalnızca hafta sonları açık olduğunu unutmayın; önceden rezervasyon ile hafta içi ziyaretler mümkündür.

Sanrio Puroland, Tokyo

Sanrio Puroland, Tokyo

Ağızsız dünyanın en ünlü beyaz kedisine adanmış bir tema parkı olarak - Hello Kitty, elbette - Sanrio Puroland, tatlılık kavramının etkili bir türbesi. Tüm gün pasaport, üç tiyatro, bir tekne yolculuğu ve Selfie çekmek için tasarlanmış görünüşte birçok cazibe merkezlerinden biri olan Lady Kitty House dahil olmak üzere birçok cazibe merkezinin sınırsız kullanımına izin verir. Kalemler, paketli atıştırmalıklar ve peluş oyuncaklar mevcuttur, böylece konuklar eli boş bırakmazlar.

Tokyo SCAI Hamam

200 yıllık bir binada yer alan çağdaş bir sanat galerisi olan SCAI, Yanaka'nın eski ve yeni karışımının bir sembolüdür. 1787 yılında hamam olarak kurulan binanın dış kısmı iyi korunmuş, içi ise çağdaş sanatın dönen sergilerini içeren hafif ve havadar bir galeri. Küçük bir galeri olmasına rağmen, sergiler etkileyici ve sadece binanın kendisini görmek için bir göz atmaya değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder