1 Mayıs 2020 Cuma

Osaka'dan 2 Özel Öneri

Tsutenkaku Kulesi, Osaka

Tsutenkaku Kulesi, Osaka

Japonya'daki neredeyse her büyük şehrin kulesi var ve hepsi güzel manzaralar sunarken, çoğu kendilerine bakmak için çok fazla değil. Shin Sekai'nin Tsutenkaku, bu trendi kesinlikle garip görünerek kırıyor. 1912 yılında Shin Sekai'nin geri kalanıyla birlikte inşa edilen orijinal kule, Paris'in Arc de Triomphe ve Eyfel Kulesi'ni tek bir tasarımda birleştirdi. Orijinal Japonya'nın savaş çabası için demir tedarik etmek için sökülmüş olsa da, 1956'da tasarlandı ve yeniden inşa edildi. Kulenin karşısında Japonya'nın en büyük saati (dakikaya göre renk değiştiren); üst kısımda hava durumunu belirtmek için farklı renkli LED ışıklar görüntülenir. Büyüleyici şatafatlı olan Tsutenkaku, Osaka'nın en otantik sembollerinden biri olarak kabul edilir. Gözlem güvertesi şehrin en iyi gece manzaralarından birini ve Shin Sekai'nin "olması gerektiği gibi şeylerin" tanrısı Billiken ile tanışma şansı sunuyor.

Osaka Universal Japonya Stüdyoları

Osaka Universal Japonya Stüdyoları

140 dönümlük Universal Studios Japonya, Universal Hollywood ve Florida film stüdyosu tema parklarındaki en popüler gezileri ve şovları, Japonya için özel olarak tasarlanmış özel cazibe merkezleriyle birleştiriyor. Popüler cazibe merkezleri arasında Harry Potter, Spider-Man ve E.T. Sadece Japonya'daki Snoopy cazibe, günlük Hello Kitty geçit törenlerinde olduğu gibi sevimli her şeyle yerel sevgiye hitap ediyor. Park boyunca restoranlar ve yemek mekanları bulunur ve JR Universal City İstasyonu'ndan gelen yol, Hard Rock Cafe ve Bubba Gump Karides, yerel fast-food zinciri MOS Burger ve Ganko Sushi ile kaplıdır. Hafta sonları ve tatil dönemlerinde yüksek talep nedeniyle, biletler Lawson marketlerinin ve daha büyük JR istasyonlarının şubelerinden önceden satın alınmalıdır.

Osaka'da bu 2 özel yeri gördükten sonra farklı bir tatil alternatifi olan yat kiralama tatilini de düşünebilirsiniz. Göcek Yat Kiralama ile farklı bir tatil sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder