8 Mayıs 2020 Cuma

Matsuyama, Japonya

Matsuyama, Japonya

Matsuyama

Shikoku'nun en büyük şehri olan Matsuyama, harika bir tarih, dostça eğilim, muhteşem kültürel cazibe merkezleri ve kaliteli yemek, yoğun moda ve haiku sevgisiyle gurur duyuyor. Şehrin manzaraları ve hissi ile hızlı bir şekilde büyüleneceksiniz ve eğlenceye katılabilirsiniz. Japonya'nın en eski kaplıcası Dogo Onsen'de banyo yapın, şehir merkezindeki moda caddesine ulaşın ya da adanın en iyi yerlerinde gezinerek restorana gidin. Denizens, burada sumi-yasui (kolay yaşam) olduğunu söylüyor ve Matsuyama'yı rotanızdaki en ödüllendirici duraklardan biri olarak bulacaksınız.

Büyük ve özellikle iyi organize olmayan bir şehir olmasına rağmen, Matsuyama'da gezinmek kolaydır ve iyi bir tramvay ağı tarafından servis edilir. Ziyaretçiler için eylem birkaç yerde yoğunlaşıyor, ana olanı muazzam merkezi dönüm noktası olan Matsuyama Kalesi.

Matsuyama Botchan Sutajiamu

Matsuyama Botchan Sutajiamu

Japonya'nın beyzbol manisinin uygun bir tadı için, Ehime'nin küçük lig beyzbol takımı Mandarin Pirates oyununa katılın. Botchan Stadyumu'nda daha da eğlenceli olan lise oyunları: Japonya lise beysbolunun çılgınlığı ve iyi katılımlı yarışmalar gürültülü olabilir. Yandaki, Japonya'nın en iyi dövüş sanatları stadyumu Ehime Ken-Budokan, siyah bir çatı kalesi gibi göze çarpıyor: Herhangi bir sayıda sanatta bir ders izleyin veya deneyin. Her iki mekan da JR Ichitsubo İstasyonu'na kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Ehime Sanat Müzesi, Matsuyama

Modern bir şehir merkezi binasını işgal eden bu müzenin kalıcı koleksiyonu o kadar büyük değil, ancak son Japon sanatının seçimi müthiş ve geçici sergiler geniş. Galeriler genellikle yerel sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder