18 Nisan 2022 Pazartesi

Tasarım ve İlham

Tasarım ve İlham

İlham veren tasarım

Okullar yarının en parlak zihinlerinin evleridir ve yaratıcılığın gelişmesine izin verebilecek bir alana ihtiyaçları vardır. Canlı, heyecan verici, havadar odalar yeni fikirlere ilham verir ve öğrenme ortamını fırsatlarla dolu bir alana dönüştürür.

Uzun ömür için bina

Bütçeler ve harcama kısıtlamaları okul yönetimlerini her zaman endişelendirmiştir. Bir proje üstlenirken uygun maliyetli bir tasarım oluşturmak ve bütçeye sıkı sıkıya bağlı kalmak çok önemlidir. Pek çok eğitim kurumu, projenin ortasında beklenmedik yapıların ortaya çıkmasını göze alamaz - deneyimli bir mimarla planlamayı inşaat öncesi aşamanın önemli bir parçası haline getirir.

Sürdürülebilir mimari tasarım

Dünyanın dört bir yanındaki kuruluşlar, eko-bilinçli süreçlere ve eylemlere geçişten sorumludur. Eğitim sektörünün bu değerlere aynı bağlılığı göstermesi gerekiyor ve bu nedenle yeşil mimariye ve sürdürülebilir tasarıma yönelik bir baskı, herhangi bir bina genişletme ve yenileme planının merkezinde olmalıdır. Tasarımın geleceği dikkate aldığından ve çevre üzerinde yalnızca olumlu bir etki bıraktığından emin olun. Yeşil, açık alanlar yalnızca yerel ekosistemi korumakla kalmaz, aynı zamanda öğrencilerin sağlığını ve refahını da desteklerken, enerji verimli inşaat yöntemleri ve malzemeleri okullarda uzun vadeli işletme maliyetlerinde büyük miktarlarda tasarruf sağlayabilir.

Çevre yoluyla öğrenme

Öğrencilerin anlamaları ve çevrelerindeki çevre arasındaki boşluğu kapatmak için tasarlanmış mimariyle öğrenmeyi bir sonraki seviyeye taşıyın. Marraum, tesisin yeni çevre kurslarını destekleyen benzersiz bir yapı oluşturmak için Brannel Okulu ile birlikte çalıştı. Yeşillik ve yetiştirme unsurlarını birleştiren ısmarlama alan ("Eko Yama" olarak adlandırılan rumuz), öğrencilere vizyonlarını öğrenmeleri ve gerçekleştirmeleri için ilgi çekici bir alan sağlar. Burada alan hakkında daha fazla bilgi edinin.

Öğrenmede aksama

Bir öğrenme ortamında devam eden inşaat çalışmaları, öğrencilerin müfredatında büyük bir aksamaya neden olabilir. Genellikle aylar ve bazen yıllar süren projelerde, önemli eğitim tarihlerini planlamak önemli bir husustur. Okullar, inşaat işlerinin öğrencileri üzerindeki etkisini ve olumsuz etkilerini en aza indirmek için projelerini daha küçük, bağımsız geliştirme aşamalarına bölebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder