21 Mart 2022 Pazartesi

İnşaat İşçileri CV

İnşaat İşçileri CV

İnşaat İşçileri CV Hazırlama

Özgeçmiş yazmak sıkıcı ve kafa karıştırıcı bir iştir. Çoğu insan nereden başlayacağını ve ilk etapta nasıl başlayacağını bilmiyor. Özellikle bir zamanlar iyi bir iş bulmak için parlak bir tavsiye almanın yeterli olduğu inşaat sektöründe.

Bugün, işe alınmak istiyorsanız mükemmel bir özgeçmişe ihtiyacınız var. İlgili, modern ve neden en iyi aday olduğunuzu gösteren özel verilerle dolu olmalıdır.

Düşük özgeçmiş kalitesi nedeniyle bir fırsatı bir kez kaçırırsanız, büyük olasılıkla bir daha şansınız olmayacak.

Bu nedenle özgeçmişinizi hızlandırmak ve sürdürmek için güncel tutmanız gerekir. İşte yöneticinin gereksinimlerine uyarlanmış bazı genel kurallar ve modern özgeçmiş yazma yöntemleri. 

Özet, bazı endüstrilerde modası geçmiş olarak kabul edilir, ancak inşaat endüstrisindeki ihtişamını hala korumaktadır. Ancak bu aynı zamanda bir tuzak çünkü çoğu inşaat işçisi yanlış anlıyor. Buradaki amaç, hedef kitleniz için yazmak ve onları iş için iyi olduğunuza ikna edecek verileri birkaç cümleyle sunmaktır.

İnşaat işçilerinin genellikle yaptığı şey, kendileri ve hedefleri hakkında konuşmaktır. Bazıları derdi ki mesele bu değil mi?

Bir dereceye kadar, evet.

“Ama kendiniz hakkında belirli bir şekilde yazmanız gerekiyor. Kariyerinizdeki hedeflerinizin ne olduğunu söylemek yerine, önceki başarılarınızın neler olduğunu - farklı bir işverenin hedeflerine ulaşmasına nasıl yardımcı olduğunuzu ve becerilerinizin potansiyel işverenin hedeflerine ulaşmasına nasıl yardımcı olabileceğini belirtin. Uktopwriters İşe Alım Müdürü Joshua Dandridge, mümkün olan her yerde ölçülebilir verileri kullanın – zorlayıcı sayılar ve yüzdeler”, diye açıklıyor .

Özgeçmişinize, yöneticinin değerli ve çekici bulabileceği kimlik bilgilerinizi paylaşacağınız bir bölüm ekleyin. Tüm lisanslar, eğitim sertifikaları, dereceler, üyelikler vb. dahil edilmelidir. Potansiyel işvereniniz için ne tür verilerin yararlı olabileceğini asla bilemezsiniz. Ancak, sadece alakasız verileri listelemek yerine, onu iş pozisyonuyla alakalı hale getirmeye çalışın.

Belki OSHA, MSHA veya NCCER sertifikalarınız vardır - bu bilgiler işverenleriniz için faydalı olabileceğinden, verildiklerinde bunları ekleyin.

Beceri bölümünüzü de ihmal etmeyin. Burası, çalışanların sizin özel beceri setinizi ve projelerini geliştirmek için neler yapabileceğinizi öğrenebilecekleri yerdir. Reklamda işverenin ne istediğini görün ve listeye ilgili ancak yine de önemli olan bir şey eklemeye çalışın.

İlgili yumuşak becerileri de ekleyin. Yönetim, iletişim vb. şeyler her yönetici için çok önemlidir ve eklerseniz size fayda sağlayabilirler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder