6 Ekim 2021 Çarşamba

Çalışmak İstediğin İnşaat Projeleri

 


2021 Yılında üzerinde Çalışmak İstediğiniz İnşaat Projeleri

Diğer birçok sektör gibi inşaat sektörü de 2020-21'de inişli çıkışlı bir yolculuk yaşadı. COVID-19 ve siyasi değişimlerden kaynaklanan belirsizlikler, ABD'deki ve dünyadaki müteahhitler için proje gecikmelerine ve diğer zorluklara yol açtı. Bununla birlikte, çok sayıda dikkate değer proje, sektördeki iyimserliği ileriye taşıdı ve sürdürdü. 

Altı binadan dördünün tamamlanmasıyla, Portland, Ore. merkezli Fortis Construction Inc., Facebook'un Los Lunas, NM veri merkezinde Bina 5 ve 6 ile ilerliyor. Veri merkezi, Facebook'un WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya siteleri için depolama görevi görür. Los Lunas çalışmasına ek olarak Fortis, Facebook'un Prineville, Ore'deki veri merkezlerinin genel müteahhitliğini yaptı; Orman Şehri, Kuzey Carolina; Fort Worth, Teksas; ve Lulea, İsveç. Facebook'un bir yan kuruluşu olan Greater Kudu, LLC. ve Los Lunas köyünün de Los Lunas'ta başka bir dizi altı bina inşa etmek için ikinci bir endüstriyel gelir tahvilleri seti ile ilerlediği bildiriliyor. Facebook'un ayrıca Georgia ve Virginia'da yapım aşamasında olan veri merkezleri var.

Kuzeybatı Su Arıtma Tesisi, Wichita, KS

Wichita şehri, 80 yıllık su arıtma tesisini, günde 120 milyon galonu arıtma kapasitesine sahip, son teknoloji ürünü yeni bir tesisle değiştiriyor. Yeni tesis, son yıllarda günde 85 milyon galona yaklaşan en yüksek günlük talebin olduğu Wichita hizmet bölgesindeki kapasiteyi büyük ölçüde artıracak. Yeni tesis ayrıca verimliliği artırmak ve kuraklığa dayanıklılık sağlamak için çeşitli kaynakların karıştırılmasına da izin verecek.

Şehir, yüzde 30 proje tasarımının geliştirilmesi, maksimum fiyatın kesinleştirilmesi ve kredi başvurularının hazırlanmasını içeren projenin ilk aşamasını tamamlamak için 2019 yılında Wichita Water Partners ile bir sözleşme imzaladı. Wichita Water Partners, mühendis Burns & McDonnell ve yüklenici Alberici İnşaat tarafından yönetilen bir ortak girişimdir. Ekip, 2020'de temel attı ve yeni tesisin 2024'ün sonunda faaliyete geçmesini bekliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder