27 Aralık 2019 Cuma

DİNİNG POD RESTORANI

DİNİNG POD RESTORANI

DİNİNG POD RESTORANI

DİNİNG POD RESTORANI KONUMU

Thai adasında bulunan Kood'da bulunan Dining Dining Pod, doğa severler ve açık havada vakit geçirmekten hoşlananlar için popülerdir. Tayland mutfağının bu enfes restoranı, sahilden uzakta değil, muhteşem tropikal ormanda inşa edilmiştir.

Restoran, ağacın tepelerinde 6 metre yüksekliğinde sabitlenen dört ahşap yapıdan oluşur. Yapının şekli, üst kısmı açık olan ve küçük gölgelikle desteklenen hasır sepetlerini anımsatıyor, bu nedenle konuklar yemek sırasında çevrenin güzel manzarasının keyfini çıkarabilirler. Orijinal restoran, şık Hotel Soneva Kiri'nin altyapısına ait olup gurmeler arasında çok popüler. Restoranda en iyi aşçılar çalışıyor ve yemek kalitesi misafirleri kesinlikle hayal kırıklığına uğratılmadığı için Chefkoch'a iki Michelin yıldızlı verildi.

Restoranda servis seviyesi de mükemmel. Garsonların rahatlığı için, 'sepetler', uygun teleferik sistemi ile birbirine bağlandı. Müşterilere hizmet ederken, garsonlar kelimenin tam anlamıyla ağaçların arasında 'uçuyor'. Bu uzmanların becerileri ancak takdir edilebilir. Dining Pod restoranında popüler Thai mutfağının tadına bakmak isteyen gezginler, Dining Pod'un sadece 8 ziyaretçiyi ağırlayabileceğini göz önünde bulundurmalıdır. Kural olarak, taçlara saklanan rahat sepetler birkaç hafta saklıdır. Tayland’da öyle bir restoran bulunuyor ki tıpkı bir kuş yuvasını andırıyor.

DİNİNG POD RESTORANI


DİNİNG POD RESTORANI YAPISI

Ağacın tepesine yapılmış bu restoranın adı Soneva Kiri Tree Top Dining. Deniz manzarası, palmiyeler, servis, mekan her şey tek kelime ile muhteşem. Bu restoranda çok farklı bir yemek yeme deneyimi yaşayacağınızdan çok eminiz. Soneva Kiri Tree Top Dining, Koh Kood adındaki yağmur ormanlarının içinde devasa bir kuş yuvası gibi yerini alıyor. Ağaçların tepesine aynı kuş yuvası gibi bambulardan yapılmış olan bu restoranda müşterilere lezzetli yemekler sunuyorlar. Garsonlar bu ağaçlara bir zip çizgisi yardımı ile geliyorlar. Aynı şekilde yemekleri de bu ip üzerinde gelirken getiriyorlar. Çok farklı ve ilginç deneyimler yaşayacağınız bir restoran. Çoğu çocuğun hayalinde küçükken ağaç evlerde yaşamak vardır. Eğer sizinde çocukken hayalinizde bu olduysa şimdi kısa bir süreliğine de olsa gerçekleştirebilirsiniz. Bu ağaç evlere Treepod Yemek ismi veriliyor. Restoranın ayrıca normal bir yeri de bulunuyor. Yükseklikten korkanlar için bu yeri kesinlikle öneriyoruz. Kuş yuvası gibi bu restoranda ağaçların arasında ve muhteşem bir manzaraya sahip. Sade bir dekorasyon, ağızda dağılan kruvasanlar, taptaze meyveler, hafif bir deniz meltemi, enfes kokan bir kahve ve lezzetine doyum olmayan yiyecekler ile tüm müşterileri buraya hayran bırakıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder