26 Aralık 2019 Perşembe

SİNGAPORE FLYER

SİNGAPORE FLYER

SİNGAPORE FLYER

SİNGAPORE FLYER KONUMU

Dünyanın en korkunç gezintileri arasında yalnızca yüksekliği açısından modern gökdelenlerle karşılaştırılabilen roller coaster'lar ve atlıkarınlıklar, aynı zamanda dünyadaki en büyük Dönme dolap olan Singapore Flyer var. Yükseklere çıkmak, en cesur insanlar arasında bile baş dönmesine neden olabilir. Aşırı aktivitelerin hayranları, Singapur'un panoramik manzarasının keyfini çıkarmak için eşsiz bir fırsat bulacaktır. Dönme dolapın ilk lansmanının 11 Şubat 2008'de gerçekleşmesine rağmen, resmi açılış 1 Martta biraz ilerledi. Devasa Dönme dolapın çapı 150 metredir ve toplam yükseklik 165 metredir. Burada, 28 adet şeffaf kabin, yolcuları barındıracak şekilde düzenlenmiştir; Her biri en fazla 28 kişi alabilir. Tüm kabinler, mümkün olduğu kadar rahat hissetmek için modern klima sistemleri ile donatılmıştır. Dev Dönme dolap, ziyaretçilerin harika bir yükseklikte sürüş keyfini çıkarabileceği 30 dakika içinde tam dönüş yapar. Kabin en üst seviyeye ulaştığında, yolcular sadece Singapur'u değil aynı zamanda Endonezya ve Malezya'nın yakın adalarının panoramik manzaralarının tadını çıkarabilirler. Singapore Flyer, ziyaretçilerine Singapur Sling adında şık özel kokteyl ile akşam yemeği servis edilen en seçici gezginler için birkaç VIP-kabin bulunduruyor. En tecrübeli gezginler, şehrin inanılmaz derecede güzel ışıklarla aydınlattığı akşam cazibe yerlerini ziyaret etmenizi önerirler. Asya'nın en büyük gözlem tekerleği üzerinde nefes kesen, panoramik manzaraların tadını çıkarın. Yerliler ve turistler için Singapur'da tüm ada şehrinin kuşbakışı manzarasını sunan tek bir yer var - Singapore Flyer.

SİNGAPORE FLYER

SİNGAPORE FLYER YAPISI

Zemin seviyesinden 165 metre yükseklikte bir kapsüle güvenli bir şekilde zarflanmış, Singapur Nehri, Raffles Place, Merlion Park ve Empress Place gibi ikonik ve tarihi yerlerin 360 visual görsel şölenine hayran kalacaksınız. Okyanusa doğru baktığınızda, antik topraklardan Singapur'a modern şehrimizin mihenk taşı olan baharatlar ve sularla karşılanacaksınız. Komşu Endonezya Spice Adaları ve Malezya'nın Johor Boğazı'na göz gezdirirken gemileri sakin bir şekilde seyrederken seyredin.
 Bunun da ötesinde, Singapore Flyer uçuşunuzda, Singapur tarihi, kültürü ve ikonik yer işaretlerindeki zengin içeriği ile uçuş deneyiminizi geliştiren etkileşimli bir kapsül içi deneyim olan FLYER 360+ da bulunuyor. Bu, daha etkileşimli ve eğitici öğeler ekleyerek kapsül içindeki deneyiminizi yükseltir ve ayrıca Singapore Flyer hakkında eğlenceli gerçekler içerir. Yerin 165 metre yukarısındaki ikonik ve tarihi yerlerin görsel 360 visual şölenine kapılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder