27 Ağustos 2019 Salı

Pamukkale'de Nerede Yenir?


Pamukkale Termal

Klasik bir Pamukkale deneyimi... Aynı zaman­da Pamukkale'nin klasik fotoğraflarından biri... Bu suya girmeyen, Pamukkale'ye gittim demekte zorlanabilir. Yeşilliklerle çevrili, yazın serin, kışın ılık bu termal suya turistler bayılı­yor. Kafe-barı var... 08.00-19.00 saatleri arasında açık. 
Pamukkale, 0258 272 20 24

Motel Mustafa Restaurant & Bar

Mustafa ve Ayten Serter'in işlettiği, temiz bir pansiyon-restoran-bar. Ayten Hanım, ahşap restoranında, ağırlıklı olarak vejetaryen ye­mekler yapıyor. Dolma, ıspanak, pırasa ve Ko­relilerin favorisi acılı yemekler denemeye de­ğer. 
Pamukkale, 0258 272 22 40 

Pamukkale Antik Restaurant

Traverten ve Pamukkale manzarası, açık büfe Türk ve dünya mutfaklarıyla, daha çok büyük turist gruplarının ağırlandığı bir restoran.
Pa­mukkale, 0258 272 20 36

Karahayıt Kasabası

Travertenlere 7 km mesafede, dört ve beş yıl­dızlı otellerin olduğu Karahayıt kasabası var. Buradaki dar, tek ana caddede, daha çok otantik, yer sofralarıyla döşenmiş gözleme ev­leri var. Bazıları kahvaltı da veriyor . Arka so­kaklarda pansiyonlar bulunuyor. Restoranlar, genelde temiz ve aileler tarafından işletiliyor. Bunlardan bazıları; Hala'n ın Yeri, Sinan Resta­urant Çay Bahçesi, Şahin ızgara, Turkuaz Bö­rek Evi, Sultan Sofrası, Öztürk Cafe-Resta­urant, Kaltur Restaurant...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder