21 Kasım 2021 Pazar

İnşaat Projelerinin Korunması

 


İNŞAAT İŞİNİZİ NASIL KORURSUNUZ

İnşaat endüstrisinin , ekonomiye yılda 110 milyar sterlinden fazla katkıda bulunan ve toplam GSYİH'nın %7'sini oluşturan etkileyici bir şekilde Birleşik Krallık'taki büyük işletmeleri temsil ettiğine şüphe yok .

Bununla birlikte sektör, 2020'de koronavirüs pandemisinden (ikinci çeyrekte çoğu konut projesini geçici olarak kapatan) Brexit'in yarattığı devam eden baskıya kadar sayısız zorlu zorlukla karşı karşıya kaldı.

Bu yazıda, 2021'de inşaat firmanızı nasıl koruyacağınızı sorarken bu rakamların etkisini daha ayrıntılı olarak keşfedeceğiz.

İnşaat Firmaları 2020'de Nasıl Ücret Aldı

Bir CHAS anketine katılan 857 katılımcının %33,26'sı toplamda %20'ye varan bir ciro düşüşü ortaya çıkardı.

Bir başka 19.84% ciro% 50 kadar azalmıştır bildirmiştir 19.37% 50,% aşan gelir kayıp olduğunu gösterirken, 2020 yoluyla.

Tersine, sadece %1,28 cirolarının %50'den fazla arttığını öne sürdü,

sadece %6,42'si yıl boyunca gelirlerde herhangi bir artış olduğunu açıklamıştır.

İşletme sahipleri, Covid-19'u ve çeşitli etkilerini , özellikle ankete katılan tüm firmaların %42,24'ünü etkileyen seyahat ve ulaşım kısıtlamaları başta olmak üzere, ciro kaybındaki en büyük faktör olarak gösterdi.

Diğer bir %40,26'lık kısım ise artan işletme maliyetlerinden ve düşen talepten doğrudan etkilendi, bu da her iki taraftan da kar marjlarını daralttı ve her şirketin kârlılığı üzerinde sismik bir etki yarattı.

Tabii ki, bu tür faktörler Brexit'i çevreleyen belirsizlikle de artarken , Birleşik Krallık ile AB arasında bir Ticaret ve İşbirliği Anlaşmasının (TCA) duyurulması meselelere pek yardımcı olmadı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder