5 Kasım 2021 Cuma

Özel Yapı Belgeleri

 


Özel Yapı Formları

Geçen yaz uygulama kullanmanın yepyeni bir yolunu tanıttı: formlar. Bu sürümde formları, günlük raporlarınızı , inceleme formlarınızı, RFI formlarınızı ve zaman çizelgesi formlarınızı kolayca aranabilir tek bir platformda birleştirmenize izin verdi Ancak müşterilerimizden daha fazlasını istediklerini duyduk.

Daha fazla form türü ve daha da önemlisi,  kullanıma hazır sağladığı formları değiştirme ve şantiyede halihazırda gerçekleşmekte olan iş akışları ve süreçlerle eşleşen kendi özel formlarını oluşturma yeteneği.

Bugün, formlarımız için büyük bir yeni yetenekler seti yayınlamaktan heyecan duyuyoruz. İki yeni varsayılan form türü ekledik: güvenlik denetimi formları ve zaman ve malzeme (T&M) formları — ve ayrıca herhangi bir formu özelleştirme veya çalışma şeklinize uygun olarak kendi formunuzu oluşturma yeteneği.

Özel formları ile artık şantiye süreçlerinizi saha yönetimi yazılımınıza uyarlamak zorunda değilsiniz Bunun yerine, yazılımınız şantiye süreçlerinize uyum sağlayabilir. Ya mevcut altı formumuzdan birini alın ve alanları ekleyin, kaldırın ve ihtiyaçlarınıza tam olarak uyması için özelleştirin ya da sıfırdan yeni bir form oluşturun.

Özgün sunulduğundan beri  biz de otomatik hava verileri de içeren ve bir belirli noktalara formları bağlayan, küçük geliştirmeleri bir dizi ekledik planı veya görev . mobil cihazlarda dışa aktarma ve e-postayla gönderme özelliği de dahil olmak üzere, bu yıl platformu geliştirmeye devam etmekten heyecan duyuyoruz. Formlar İş müşterilerimiz için mevcuttur Denemekle ilgileniyorsanız, bir demo talep edin veya sürüm web seminerimizi izleyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder