6 Kasım 2021 Cumartesi

İnşaat Yönetim Yazılımları

 


 En İyi Ücretsiz İnşaat Yönetim Yazılımları

İnşaat projeleri birçok hareketli parça içerir. Proje tekliflerini ve tekliflerini yönetmeniz, bütçeleri izlemeniz, şantiye sorunlarını çözmeniz ve kaynakları planlamanız gerekir. Bu görevleri manuel olarak veya elektronik tabloları kullanarak tamamlamak, en yetenekli inşaat proje yöneticileri için bile bunaltıcı olabilir.

İnşaat yönetimi yazılımı , lokasyonlar arasında projeleri yürütmenize yardımcı olabilir. RFI'leri, proje zaman çizelgelerini, bütçeleri, bağımlılıkları, belgeleri, işgücünü ve çok daha fazlasını yönetmenize olanak tanır. Yazılım, projelerinizin zamanında tamamlanmasını sağlamaya yardımcı olmak için iş ilerlemesi, maliyetler ve giderler ve kaynak kullanılabilirliği konusunda eksiksiz bir görünürlük sunar.

Peki ya BT bütçeniz bir inşaat projesi yönetim aracını barındıramıyorsa? Kalem ve kağıt mı, elektronik tablolar mı yoksa eskimiş başka bir yöntem mi kullanmalısınız? Hayır. Bunun yerine, proje iş yükünüzü cebinizde bir delik açmadan yönetmek için ücretsiz inşaat yönetimi yazılımını deneyin.

1-ClickUp

ClickUp , inşaat firmaları tarafından kullanılabilen proje yönetimi yazılımıdır. Aynı anda birden fazla projeyi yönetmenize ve çeşitli şantiyelerdeki işlerin ve operasyonların durumunu kontrol etmenize yardımcı olabilir.

Yazılım, tüm ekip üyelerinizin proje kaynaklarına erişmesini sağlayarak görevler oluşturmanıza ve bunlara proje planları ve belgeler eklemenize olanak tanır. Ayrıca saha çalışanları, bakım ve operasyon ekipleriyle işbirliği yapmanıza yardımcı olmak için canlı sohbet, yorumlar ve @bahsetmeler gibi özellikler sunar.

2-Methvin

Methvin , inşaat sektörü için tasarlanmış proje yönetimi ve tahmin yazılımıdır. Diğerlerinin yanı sıra teklif yöneticileri, tahminciler, mühendisler, proje kontrolörleri, miktar araştırmacıları, operasyon ekipleri ve proje yöneticileri tarafından kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder