23 Kasım 2021 Salı

Mülk İnşaat Yenilemesi

 


Mülk İnşaat Yenilemesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

2020'deki emlak piyasası dalgalanmaları arasında , birçok ev sahibi veya mülk sahibi olmak isteyen mülk sahipleri, emlak portföylerini genişletmek veya başlatmak için Damga Vergisi tatilinden yararlandı. Birçoğu, şimdi yenilemeye ihtiyaç duyacak olan bir çalmada tamirci üstlerini kapardı.

Pek çok kariyer sahibi ev sahibinin bileceği gibi, mülk yenilemeleri maliyetli ve zaman alıcı olabilir. Bu zaman ve para, özellikle mülkünüzden gelir elde etmeye güveniyorsanız, ev sahiplerini nakit paraya sahip olana kadar hayati yenileme projelerini üstlenmekten alıkoyabilir.

Ancak, ilk kiracılarınız taşınmadan önce mülkünüzün tadilatını tamamlamak işletmeniz için son derece önemlidir. Geliri artırmaktan sigorta primlerini düşürmeye kadar, tadilatlarınızı bu yüzden en baştan almanız gerekiyor.

Mülk yenileme karlılık için neden bu kadar önemlidir

Birincisi, iyi bir bitişe ve iyi bir yalıtıma, ısıtmaya ve sıhhi tesisata sahip, iyi sunulmuş bir mülk daha fazla kiracı çekecektir. Bu da mülkleriniz için bir prim talep etmenizi sağlayarak işletmeniz için daha yüksek gelir elde etmenizi sağlayacaktır.

İkinci olarak, mülklerin yenilenmesi, kiracılarınız oturmadan önce mülkle ilgili herhangi bir yapısal sorunu çözmenize olanak tanır. Yani kiracılarınız güvende ve mutlu olacak, muhtemelen daha uzun süre kiralarında kalacaklar.

Üçüncüsü, bakımlı ve yenilenmiş mülklere sahip olmak, yıllar boyunca bakım ücretlerinden binlerce pound tasarruf etmenizi sağlar. Yenileme sırasında eski mülklerdeki sorunlarla uğraşmak uzun vadede çok daha uygun maliyetlidir.

Son olarak, mülkleriniz ne kadar yüksek standartta yenilenirse, ev sahibi sigorta primleriniz o kadar düşük olur. Bakımlı, modern ve yüksek özellikli mülklerin sigorta gerektiren büyük olaylara sahip olması olası değildir. Bu, paradan tasarruf etmenize ve umarım bu primleri yıldan yıla düşürmenize yardımcı olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder