20 Kasım 2021 Cumartesi

İnşaat Sağlık ve Güvenlik Klavuzu

 


İnşaatta Hijyene Odaklanma

İskoçya kısıtlamaları daha da hafifletmeye doğru ilerlerken,  İnşaat Sektörü Korona Virüsü (CICV) Forumu  daha zamanlı bir kılavuz yayınladı ve sektörü meslektaşları, müşterileri ve aileleri korumak için sağlık ve güvenliğe odaklanmaya çağırdı.

Eşsiz işbirliği, sektörün “henüz kontrolden çıkmadığını” söylüyor ve COVID-19 hala çok gerçek bir tehditken, her işçinin iyi hijyeni sürdürmede hayati derecede önemli bir rolü olduğu konusunda ısrar ediyor.

İskoçya, 9 Ağustos'ta kendi sözde "Özgürlük Günü" ile İngiltere'yi takip etmeye hazırlanırken, Forum, şirketlerin sağlık ve güvenliğe maksimum odaklanmayı sağlamak için standart işletim prosedürlerine (SOP) uymaya devam etmeleri gerektiğini vurguladı.

“Hem profesyonel hem de kişisel hayatımızda kısıtlamaların daha da hafifletilmesine hazırlanırken, bu işbirliği ve işbirliği ruhu önümüzdeki haftalarda devam etmelidir.

"Hata yapma - COVID-19 hala çok gerçek bir tehdit ve henüz ormandan çıkmadık. Aşılar ancak bu kadar yardımcı olabilir ve sektörün sağlık ve güvenlik konusunda dikkatli olmaya devam etmesi hayati önem taşımaktadır.

"Hala 1 metre mesafeye sahip olacağız ve işletmeler, bir sonraki adımın ne olacağını görüşmek üzere İskoç Hükümeti ile görüşen kişiler arasında olacağımız en az 9 Ağustos'a kadar CICV Forum tarafından yayınlanan SOP'yi ve yerel rehberliği takip etmeye devam etmeli.

“Ayrıca, bu tür faaliyetler sırasında yanal akış testi, artan el yıkama ve çevre temizliği, yüz kaplama, yeterli havalandırma ve herhangi bir yakın faaliyetin mümkün olduğunca kısa tutulması dahil olmak üzere uygun azaltma yöntemlerinin uygulanması gerektiğini açıkça ortaya koyuyorlar.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder