23 Aralık 2021 Perşembe

İnşaat Fuasrları

 


İnşaat Fuarları Büyük Açılış

İngiltere İnşaat Haftası bu sabah kapılarını, en büyük ücretsiz inşaat fuarını görmek için burada olan binlerce ziyaretçiye açtı. Önümüzdeki birkaç gün içinde dokuz ayrı etkinlik, 650'den fazla katılımcı, yüzlerce ürün lansmanı ve sektördeki en büyük isimlerden saatlerce süren seminerler gerçekleşecek.

Açılış törenine mimar ve yayıncı George Clarke ev sahipliği yaptı ve aynı zamanda Londra'dan Birmingham'a seyahat eden ve gençlerin daha iyi inşa etmesine yardımcı olan bir hayır kurumu olan Construction Youth Trust için 5.000 £ 'dan fazla para toplayan bir grup bisikletçiyi ağırlamak için hazır olan George Clarke tarafından düzenlendi. inşaat sektöründe eğitim, öğretim ve istihdam fırsatlarına erişim sağlayarak geleceklerini.

Diğer tüm fuarlardan daha fazla Birleşik Krallık'ta ilk yeni ürün lansmanı ile övünen Birleşik Krallık İnşaat Haftası ziyaretçileri, ağ oluşturma ve öğrenme etkinliklerine katılırken 10.000'den fazla yenilikçi ürün lansmanı görmeyi bekleyebilirler. İşte katılmak için bazı nedenler ve önümüzdeki birkaç gün içinde neler bekleyebileceğiniz.

  1. Grenfell Sonrası: En son tavsiye. 100'den fazla ücretsiz CPD atölyesi, güvenlik mevzuatından ve ürün güvenliği rehberliğinden yangın önleme stratejilerine kadar her şeyi kapsayacaktır.

  2. Yükselen trend belirleyiciler. Yüzey dünyasını şekillendiren yükselen yıldızları ve son teknoloji markaları keşfetmek için The Material Lab Hub'a gidin.

  3. Kariyerinizi ilerletmek veya bir iş değişikliği için arıyorsanız, Birleşik Krallık İnşaat Haftası mutlaka katılmanız gereken bir etkinliktir. Tüm sektörün bir araya geldiği etkinlikte İngiltere'nin önde gelen inşaat firmaları ile kariyer fırsatları ve roller hakkında bilgi edinin. İşe alım uzmanları, işe alım ajansları ile tanışın, paha biçilmez kariyer tavsiyeleri alın ve ücretsiz CPD onaylı eğitim alın

  4. Yıldız bir konuşmacı kadrosu. UKCW 2017, George Clarke, Tom Dyckhoff ve Steph McGovern gibi etkileyici bir konuşmacı kadrosuna sahiptir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder