28 Aralık 2021 Salı

İnşaat Şantiyesinde Makaslı Asansör

 


İnşaat Şantiyesinde Makaslı Asansör Ve Güvenlik

Üst düzey görevleri yerine getirmesi gereken işçiler için çok sayıda çözüm mevcuttur ancak özellikle kalabalık veya dar alanlarda en etkili olanı makaslı platformları kullanmaktır.

Bu olağandışı görünümlü ancak etkili asansörler, işin güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için esasen bir platformu gerekli yüksekliğe kadar çalıştırır. Yükseklikler arasında ağır yükleri kaldırmak için de kullanışlıdır.

Makaslı kaldırıcılar olarak adlandırılırlar, çünkü tamamen uzatıldıklarında üst üste bir çift makas gibi görünürler ve genellikle sağlam ve çok yönlü dört tekerlekli bir taban üzerindedirler. Bu makaslı kaldırıcıların çoğu, engebeli zeminlerde veya ulaşılması zor alanlarda kullanılabilir.

Bu aynı zamanda, makaslı kaldırıcıların yüksekliği 17 metreye kadar çıkabildiğinden ve denge ayakları takılıyken denge sağlamak için hızlı bir şekilde düzleştirilebildiğinden, çalışanların iskele kurmak zorunda olmadığı anlamına gelir.

Birçoğu pille çalışır ve dumansız oldukları için bu asansörler iç mekanlarda kullanım için en güvenli olanlardır ve çeşitli platform boyutlarıyla çok çeşitli görevleri yerine getirmek için kullanılabilirler.

Makaslı platform kullanmanın en güçlü nedenlerinden biri, kontrolün her zaman işçide olması, asansörü çalıştırmaya yönelik kontrollerin işçinin olacağı platformda olması, böylece işçi ile yerdeki herhangi bir kişi arasında herhangi bir yanlış iletişim olmamasıdır. onu çalıştır.

Yoğun ofisler dışında pek çok kullanım alanı arasında oteller, sanayi siteleri ve perakende mağazalar yer almaktadır. Hızlı ve etkili bir şekilde yerleştirilebilirler, yapılan iş ve daha sonra makaslı kaldırma, pahalı veya zaman alıcı iskeleye gerek kalmadan veya diğer kaldırma türleri kullanılarak kaldırılabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder