21 Aralık 2021 Salı

İnşaat Projelerine Yatırım

 


İnşaat Projelerine Yapılan  Yatırım

Ödüllü Birleşik Krallık inşaat, yenileme ve düzenleme müteahhidi Gilbert-Ash,
Sri Lanka , Colombo'daki İngiliz Yüksek Komisyonunda 2 milyon sterlinlik bir yerleştirme projesi için atandı .

3.000 metrekarelik binadaki çalışmalar,
Gilbert-Ash'in bugüne kadar dünya çapında toplam 43 ülkede üstlenilen çalışmalarla Birleşik Krallık Dışişleri ve Milletler Topluluğu Ofisi (FCO) ile tamamladığı uzun uluslararası projeler listesine ekleniyor .

Bu, Gilbert-Ash'in Mayıs 2016'da 5 milyon sterlinlik bir yenileme projesini tamamlayan Sri Lanka, Colombo'daki İngiliz Yüksek Komisyonunda tamamladığı ikinci projedir.

Yedi ay sürmesi planlanan uyum projesi, binanın çatısının yeniden yapılmasını ve iklim nedeniyle bölgede yaygın olan hasarın ortadan kaldırılmasını içeriyor. Yeni çatı,
Gilbert-Ash tarafından Birmingham'da özel olarak İngiliz standart spesifikasyonunu karşılamak üzere görevlendirilen amaca yönelik bir çelik çatıdır ve önümüzdeki haftalarda Sri Lanka'ya sevk edilecektir.

21 milyonluk nüfusuyla Sri Lanka'nın ekonomisi, bir barış temettüsünü ve yeniden inşa ve kalkınmaya yönelik kararlı bir politika hedefini yansıtan güçlü bir büyüme göstermiştir. İngiltere, Sri Lanka'nın dünyaya toplam ihracatının yaklaşık %10'unu gerçekleştiriyor ve ABD'den sonra Sri Lanka'nın en büyük ikinci ihracat pazarı konumunda.

Gilbert-Ash, İngiltere'den gelen malzemelerin nakliyesinin yanı sıra, İngiliz Yüksek Komisyonu'nun uyumunu desteklemek için yerel malzeme, işgücü ve uzmanlık sağlamak için Sri Lankalı inşaat şirketleriyle işbirliği içinde çalışacak.

Gilbert-Ash Fit Out Genel Müdürü Andrew Whitten şunları söyledi: “Yüksek Komisyon projesi için Kolombo'ya geri dönmekten mutluluk duyuyoruz. Daha önce burada çalışma deneyimimizi ve yerel Sri Lankalı şirketlerin yardımıyla, sert ve nemli iklime rağmen projeyi en yüksek Birleşik Krallık standartlarında tamamlamayı dört gözle bekliyoruz.

"Birleşik Krallık Dışişleri ve Milletler Topluluğu Ofisi (FCO) ile yaptığımız uluslararası çalışma sayesinde, bu son derece zorlu projeleri üstlenmek için son yirmi yılda çok yetenekli, hızlı bir dağıtım ekibi oluşturduk. Her proje farklıdır ve her pazardaki benzersiz iş uygulamalarını ve kültürel incelikleri iyice bilmek zorundayız. Bu, personelimizin 43'ten fazla ülkede başarılı bir şekilde çalışmasını sağladı, bu da uyum sağlama yeteneklerinin ve her şeyi başarabilen tutumlarının bir kanıtı.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder