27 Aralık 2021 Pazartesi

İNŞAATINIZI ATEŞTEN KORUYUN

Ateş korkusu, tamamen hayatta kalmaya yönelik ilkel bir içgüdüden kaynaklanır. Doğal kullanışlılığına rağmen, elinizi ateşe sokmanın Golden Gate Köprüsü'nden atlamak veya şampiyonluk boksörünün çenesine vurmak kadar akıllıca olduğunu biliyoruz.

Ancak yangın güvenliğinizdeki gevşeklik, inşaat sektöründe ölümcül olabilir. Yonga tavanızın alevler içinde yükselmesi bazı üstünkörü hasarlara neden olabilir, ancak bu, tüm bir ofis kompleksini ortadan kaldıran bir Calor gaz bidonları süvari birliği ile karşılaştırıldığında hiçbir şey değildir.

Bazı önlemler:

Patlamaya dayanıklı duvarlar

Bütünlükleri ne olursa olsun, gaz bidonunun tam darbesiyle vurulan bir duvar, fırındaki tereyağı gibi yok olur. Bu alçı levha bir alevin yanına yerleştirildiğinde çökecek ve özellikle söz konusu duvar sadece bir ayırıcı ise alevlerin yayılmasına yardımcı olacaktır.

İdeal duvar, genellikle çelikten ve diğer bileşenlerden oluşan kompozit malzemenin kurulumunu içeren ve alevlere karşı 240 dakika koruma sağlayan ve size acil servisleri aramak için bolca zaman tanıyan patlama koruması ile donatılacaktır.

Çıkış noktası sesli bildirimi

Bırakın bir yangın durumunda, inşaat sahaları en iyi zamanlarda bile pazarlık yapmak zor olabilir. Duman, alevler ve yüksek sesli alarmlar arasında çalışanlarınız kapana kısılabilir ve kaçamayabilir.

Ancak yangın güvenliği uzmanları, sizi uygun bir çıkışa yönlendirmeye yardımcı olabilecek sesli özellikler sağlayan sesli çıkış noktası bildirimini (EPAN) mükemmelleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyorlar.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder