3 Aralık 2021 Cuma

İnşaat Müteahhitleri

 


İnşaat Müteahhitleri ve Çevre Uzmanları

Birleşik Krallık'taki inşaat müteahhitleri, uzman taşeronlar ve üreticilere, herhangi bir kamu sektörü işini teslim etmekte zorlanıyorlarsa, projelerin duraklatıldığını görüyorlarsa veya ödeme konusunda endişe duyuyorlarsa, bölgesel çerçeve ortaklarıyla mümkün olduğunca çabuk görüşmeleri tavsiye ediliyor.

Ülkenin en uzun süredir devam eden çerçeve sağlayıcısı olan LHC , mevcut COVID-19 krizinden kaynaklanan risklerin nasıl yönetileceğine dair güncel tavsiyelerle çerçeveleri hakkında tüm onaylı tedarikçilere bilgi gönderiyor.

Bu, Kabine Ofisi'nin , nakit akışını sürdürmek ve işleri korumak için tedarikçilere kamu sektörü müşterileri tarafından mümkün olan en kısa sürede nasıl ödeme yapılması gerektiğini ve hatta bazı durumlarda önceden ödenmesi gerektiğini açıklayan biri de dahil olmak üzere , iki politika notunun yayınlanmasını takip eder .

LHC grup direktörü John Skivington şunları söyledi:

“En son Kabine Ofisi tavsiyesi, bazı özel durumlarda satın alma kurallarının gevşetilmesine izin veriyor ve konseyleri, sosyal mülk sahiplerini ve diğer kamu sektörü kuruluşlarını tedarikçilere mümkün olan en kısa sürede ödemeye teşvik ediyor. Hatta peşin yapılan proje ödemesinin %25'ine kadar hak kazanabilirsiniz.

“Atanmış hiçbir şirketin tek başına mücadele etmesine gerek yok. LHC'nin yerel ofis ağı aracılığıyla, bölgeye özel güvence sağlamak ve sizin adınıza müşterilerle konuşmak da dahil olmak üzere atanmış şirketlerimizi desteklemek için benzersiz bir konumdayız. Sorun ne olursa olsun, çözebiliriz. Sadece telefonu açın ve yerel çerçeve uzmanınızla konuşun – böyle zamanlarda bu yerel ilişkiler en önemli şeydir.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder