8 Ocak 2022 Cumartesi

İnşaat Sektörleri Ve Bağış

 


İnşaatçılardan Bağış

Bir inşaat firması bir rehabilitasyon merkezine 1.000 sterlinlik malzeme bağışladı.

Oakham'daki Travis Perkins, kereste ve çakılları Wing Grange'a devretti.

Materyaller, birçoğu hapishanede kaldıktan sonra hayatlarını yeniden inşa eden merkez sakinleri tarafından, her yıl düzenlenen Oakham in Bloom yarışması için gösteriler yapmak için kullanılacak.

Travis Perkins'in şube müdürü Adam Lowe, böylesine değerli bir girişime katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Proje yöneticisi Bruce Harrison, bu mükemmel projenin başlamasını sağladığı için tüm sakinler adına Travis Perkins'e teşekkür etti.

Rutland Milletvekili Alan Duncan malzemelerin tesliminde hazır bulundu.

Brent, Darlington, Devon, Havering, Kingston & Croydon, Norfolk, Plymouth, Sefton, Wakefield ve Warrington konseyleri, gelecek yılın ilk üç ayında ilk kez BSF projelerini pazara sunacak.

Lancashire ve Tameside, İngiltere'deki her devlet ortaokulunu yeniden inşa etmek veya yenilemek için 55 milyar sterlinlik program kapsamında mevcut planlarının yeni dalgalarına geçecek.

Yetkililer, projeleri teslim etmeye hazır olup olmadıklarını test eden titiz bir seçim süreciyle 20 kişi arasından seçildi. Şu anda programa toplam 96 yerel yönetim katılıyor.

Partnership for Schools CEO'su Tim Byles şunları söyledi: “Halihazırda 110.000'den fazla öğrenci BSF yatırımından yararlanıyor, bugünkü duyuru önümüzdeki yıllarda bu artan rakamı artıracak.

“BSF, öğretmenlerin ve öğrencilerin her topluluğa hak ettiği yeni okul tesislerini sunmanın yanı sıra, inşaat ve ilgili endüstrilerde on binlerce işin korunmasına da yardımcı olacak.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder