4 Ekim 2019 Cuma

Otellere alternatif tatil türleri

Alternatif Tatil Villa Tatili

İnsanoğlu yapısı gereği her zaman değişiklik ister. Villa tatili de bu konunun öznesidir. Bir anket düzenlense ve insanlara tatil anlayışınız nedir diye sorulsa % 70 lik kesimin vereceği cevaplar sabittir. Otel, deniz kum güneş. Bunlar artık eskide kaldı. İnsanlar değişiklik istiyor. Hep otel hep otel. Gürültü, kalabalık ve mahremiyetin olmadığı bir tatil istemeyenlere alternatif bir tatil türü var. Villa tatili tam da aradığınız sessizliği, aradığınız o sadeliği size sunuyor. Deniz manzaralı, muhafazakar ve sadece size özel kiralık villalarda yapacağınız villa tatili sonrasında iş yerinize %100 mutlu ve deşarj olmuş bir şekilde dönebileceksiniz.

villa tatili ile fark yaratın

Villa Tatilinde Neler Yapabilirsiniz ?

Otellerin size sunduğu etkinliklere nazaran villa tatili sizi özgür bırakır. 1 hafta boyunca kiralamış olduğunuz villanızda dilediğiniz zaman sadece size özel olan havuza girer, unutulmaz deniz manzarasını dilediğiniz zaman seyreder veya balayı tatilinizde eşinizle beraber gün batımını izleyebilirsiniz. Gece çimlere uzanıp, yıldızları seğredebilir ve villanızın balkonundan teleskop ile araştırma yapabilirsiniz. Villa tatili her geçen gün daha da yaygınlaşıyor.

villa tatilinde napılır

Sadece kiralık villa içinde de değil. Villa tatili için başvurduğunuz firma size bölgede gezilip görülecek yerleri de önerecektir. Özellikle Fethiye bölgesinde birçok yapılacak etkinlik ve gezilecek yerler vardır. Rafting yapabilir, yamaç paraşütü ile tüm Fethiye'yi ayaklarınızın altına alarak adrenalin seviyenizi tavan yaptırabilirsiniz. Alternatifler çoğaltılabilir tamamen size kalmış fakat şu bir gerçek ki villa tatili artık her kesimden insanın tercih edebileceği bir tatil türü olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder