12 Şubat 2020 Çarşamba

Caniçal, Portekiz

Caniçal, Portekiz

Çok renkli tekneler, uzun bir geçmişi olan bir balina istasyonu olarak bu köyü çevreleyen suda boğuluyor - endüstri 1981'de faaliyetini durdurdu. 1985'te şehri çevreleyen 5 dönümlük bir ulusal deniz parkı; Bugün, bu koruma çabaları sayesinde, denizde bir sperm veya kambur balinalara bir göz atabilirsiniz. Caniçal'ın hemen doğusunda yer alan sağlam Ponta de São Lourenço, erozyona uğramış volkanik kayalıklardan oluşmaktadır ve muhteşem rüzgarla dövülmüş manzarayı sergileyen müthiş bir yürüyüş yoluna sahiptir.

Caniçal Museu da Baleia (Madeira Balina Müzesi)

Yakın zamanda spiffed olan bu müzede sesli rehberler (İngilizce de dahil olmak üzere beş dilde) bulunuyor ve balina avı kalıntılarının sergileri, balina avı sürecinin fotoğrafları, balinaların yaşam boyu kopyaları ve Canhaal'ın balina avı geçmişinin hikayesi anlatılıyor. yunuslar ve — ebeveynler ve gıcırtılı dikkat - avcılık keşiflerini tasvir eden grafik filmler (artı sizi bir denizaltı içinde deniz altına götüren bir 3 boyutlu film). Her şeyi görmek için en az bir buçuk saat ayırın. İşiniz bittiğinde hoş kafede bir içki ve bir şeyler atıştırmanın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. 

Caniçal Arsenios

Caniçal Arsenios

Funchal Eski Kenti'ndeki bu son derece popüler olan bu noktada, akşam 8 civarında gece performanslarıyla iyi yemek ve güçlü panço ve gözyaşı fado bulacaksınız. Önceden rezervasyon yapılması önerilir.

Caniçal Loja Do Vinho (Şarap Mağazası)

Madeira şarabının en iyi seçkisi için, Blandy's Wine Lodge'daki Loja do Vinho'ya (Şarap Mağazası) göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder