8 Mart 2020 Pazar

Darling Limanı Rehberi

Darling Limanı 

darling limanı

Sidney'in bu sahil cebinde her şey var; inanılmaz eğlence, büyüleyici müzeler, inanılmaz vahşi yaşam ve lezzetli yemek seçenekleri hemen su artı yepyeni bir gıda bölgesi. Darling Limanı, Sydney'in tam kalbinde, herkes için bir şeyler olan harika bir aile dostu yer.




Darling Limanı Yapılacak şeyler 

darling limanı


Liman konumundan en iyi şekilde yararlanın ve bir Sydney Harbour gezisine atlayın ya da Avustralya Ulusal Denizcilik Müzesi'ndeki uzun gemilerden birini keşfedin. Daha az aktif ve daha fazla zen arıyorsanız, sakin bir sığınak olan Çin Dostluk Bahçesi'ne gidin. Yürüme mesafesinde dört cazibe merkezi ile çocukları eğlendirmek kolaydır. Madame Tussauds balmumu müzesinde en sevdikleri yıldızlarla selfie çekebilir, SEA LIFE Sydney Aquarium'da dugonglarla tanışabilir, WILD LIFE Sydney Hayvanat Bahçesi'nde koalalara yaklaşabilir veya Darling Quarter Kids Playground'da biraz enerji yakabilirler. Tiyatrodan konserlere kadar her şeye ev sahipliği yapan bir kongre, sergi ve tiyatro kompleksi olan ICC Sydney'de birinci sınıf gösterileri görebilirsiniz. Darling Limanı ayrıca Tumbalong Park'ta yıl boyunca çeşitli yemek ve kültür festivalleri düzenliyor, neler olduğunu görmek için heyecan verici etkinlikler takvimine göz atın.




Darling Meydanı Restoranları


Darling Meydanı yeni bir yemek bölgesi, sadece Tumblaong Bulvarı'nı iki dakika boyunca parktan kalınlıklarına kadar takip edin. 8Bit'teki hamburgerlerden Gyradiko'daki jiroskoplara, Spicy Sichuan'da Asya'ya ve Japon / Scandi café Edition Coffee Roasters'a kadar bir dizi gıda satıcısı var. Diğer yiyecek ve içecek deneyimleri arasında hediyelik eşya dükkanları ve moda butikleri bulabileceğiniz sahil restoranları, açık hava kafeleri ve Cockle Bay boyunca uzanan popüler barlar, King Street Rıhtımı ve Harborside yer alır. Ve geceyi korkak gece kulüplerinde de dans edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder